Tuli jotenkin velvollisuudentunteinen merkinnänlaittotarve, kun näitä nyt on tullut viime aikoina lisäiltyä. Ja sitten niitä on kohta kokonaista viisikymmentä (50) ja sen kunniaksi voin vaikka pitää itselleni sitten juhlat. Niissä juhlissa ehkä juodaan kaljaa sohvalla ja syödään satsumia.

Sain tänään ensimmäisen postipaketin tänne. Se oli aika hienoa, sillä en kyllä muista milloin olisin viimeksi saanut postipaketin yhtään minnekään. Siellä paketissa oli kaksi kerää villalankaa (ruskeaa, nalle-merkkistä) ja kaksi pakettia salmiakkia (silmäsalmiakkia xylitoliversiona ja sitten sitä vastaava ruutusalmiakkkia ja). Kyllä nyt kelpaa esim. junamatkoilla pistää sukkaa tehden ja salmiakkia mutustaen. Tai kelpaisi jos jaksaisin vielä mennä ostamaan puikot.

Huomenna menen juhliin pieneen Tona-nimiseen kaupunkiin (ehkä se on kylä, en tiedä). Jännittävää. Eräällä tuttavalla on siellä oma baari, tai vastaava, ja siellä on kuulemma isot kemut. Tämä tuttava, joka oikeastaan on eräiden koulutoverein kämppis, sen kunniaksi rahtauttaa sinne koko joukon (no, ehkä 10-15 kpl) ulkomaisia opiskelijoita ihmettelemään, ja paikallisiakin kai, mutta niitähän nyt asuu siellä muutenkin. Toivottavasti siellä on kivaa.