Aika kuluu liian nopeaan. En ole motivoitunut menemään huomenna kouluun. Vaivalloiset kaksi luentoa. Yritin päästä tänään joulukortinkirjoitusmuudiin. Kirjoitin monta korttia, ei vieläkään tunnu joululle tai paljon millekään. Tietokoneen kello on josssain ihan omassa ajassa. Tämän vuoksi myöhästyin eilen tapaamisesta.

Tulee jotenkin häiriintynyt olo itselle siitä, että joka toinen päivä juhlii aamukuuteen, vähintään, ja joka toinen päivä ei tee mitään. Joka toinen päivä on ollut sellainen päivä, että kaupunki on ollut kiinni, eikä ole oikein huvittanutkaan mennä minnekään. Mutta tänäänkään ei ollut rapelia, toisin sanoen hyvää syytä viettää koko päivä sohvalla. Vietin silti, enkä jaksanut mennä edes ostamaan lehteä, jota varten ei ollutkaan käteistä.

Ensi viikko on vielä kouluntäyteinen, eli sitä on neljä päivää, kuten tavallisestikin pitäisi olla. Voisin yrittää mennä kaikille luennoille, kun ei ole mitään ryhmätyötä tai muuta kirjoitettavaa, jota pitää tehdä aamulla kotona viimetipassa. Joo. Ainiin. Meille on uuden kämppiksen myötä tullut hieno kahvin- eli espressokeitin. Se jauhaa itse kahvinkin. En ole vielä uskaltanut yrittää käyttää sitä. Vaikutta monimutkaiselta, vaikka ei varmaan ole.