Pienestä voi ihminen yllättyä, tämäkin. Luin (no, luen tässä samalla) verkkohesaria, hieman pääuutisia, että mitä siellä kotikonnonnuilla on meneillään.  Päädyin lukemaan Ruotsin uuden hallituksen koostumusta (jopa paikalliset lehdet uutisoivat vaalien tuloksesta, ihan pimennossa en siis ole), ja voi ihme, miten voi läntisellä naapurmaallamme olla niin tolkun monta ministeriä! Varmaan yli kakskytä on heitä siellä, salkkuineen. Mitä varten pitää erikseen olla opetus- ja kouluministeri? Ei kyllä missään paitsi Ruotsissa. Monta niitä on Suomessa, ministerilöitä? Ei varpilla oo kahtakymmentä (laskettava: pää-, ulko-, sisä-, valtiovarain-, oikeus-, kulttuuri-, opetus-, maa- ja metsätalous-, ympäristö-, puolustus-, ulkomaankauppa-, liikenne- ja viestintä-, ja öö... sosiaali- ja terveys-, työ- ei hitto, on niitä meilläkin jokunen... kauppa- ja teollisuusministeri meinaa unohtua, niin, ja kaikkien rakastama peruspalveluministeri! ja valtiovarainministereitähän on kaksi!) (uupuuko vielä? onko sellaista kuin kuntaministeri? tietääkö joku? oi viisaat lukijani?)

No, tämä merkintä oli taas ihan omaa sarjaansa. Että tällaista minulle kuuluu, ministerilaskentaa harrastan nykyisin. Jippii.

Ok, jotain minustakin. Teen listan, se on pop.
Kivoja asioita:
1. rokkipaariin meno tänään, salapoliisityön hedelmä
2. tiedekunnastani löytyneet kivat kurssit, kuten Crisi economica i perspectives a Amèrica llatina tai El Mediterrani: relacions internacionals, política i desenvolunpament
3. ensi viikolla on taas puente, pitkä viikonloppu
4. ensimmäinen kokonaan espanjaksi luettu kirja
5. edulliset satsumat fruteriassa

Tylsiä asioita:
1. kipeys, huono olo ja nuha (ehkä loppumaisillaan)
2. hajonnut headset, uuden ostamisen vaikeus
3. kotitalousongelmat, kuten tukkiutunut suihkuviemäri
4. aikataulujen jatkuva paikkaansapitämättömyys (esimerkki: 27.9 piti alkaa espanjankurssin, joka näillä näkymin alkaa 11.10)