Nytpa tuli kerrassaan harhaanjohtava otsikko. Ei taalla mitaan sangen karnevalistista tapahdu. Lahinna on kuuma ja hikoiluttaa. Minulla on kohta aika hyva naamiointirusketus, saatan menna huomenna Barcelonetalle parantelemaan sita. Ja muita johtoajatuksia.

Ainiin, kavin tanaan yliopistolla. Saan huomenna opiskelijakortin. Ennakkotiedoista poiketen ne eivat tarvinneetkaan passikuvaa, vaan sen sijaan valokuvasivat ulkomaalaisia webcam-tyyppisella systeemilla. Eli tassa paasee jannittamaan viela, etta nayttaako sita taas ihmiselta lainkaan, vai esim. enemman australopithekukselta, joka sekin nayttaa vahan ihmiselta. Taidan olla liian pitka mennakseni australopithekuksesta. Sen sijaan ennakkoaavistelujeni mukaisesti Oficina de Relacions Internacionalsin tyypit eivat tienneet paljon mistaan mitaan (esim. missa piilee katalaaninkurssi ja koska se alkaa). Sain kuitenkin kassillisen rompetta, nain selviat Barcelonassa -oppaita ehka kolme erilaista. Luen niita ehka illalla.

Kavin eilen Barçan pelaajien suosimassa paikassa (joku klubi tai mita naita nyt on) Barcelonetalla, joskin paivalla. Siella oli eri hieno vessa. Ja se oli kallis, joten emme ostaneet mitaan, mina ja kamppis. Kamppis on mukava. Se on nahnyt siella Ronaldinhon. Se onkin kylla aika tunnistettavannakoinen heppu. Ja kamppis on tosi pieni (koolta, ialta se on normaali), ja Saksasta. Saan kayttaa sen tietokonetta (en nyt, nyt se on toissa) ja menemme illalla Ikeaan. Ei kovin jannittavaa. Tai menemme jos uusi pesukone tulee ajoissa.

Kohta menen sahkoliikkeeseen selvittamaan miksei meidan vessassa pala valo.Vaikka en ehka osaa tehda sita espanjaksi. ¡luz! ¡no funciona!. Sulake on ehka fusible.

No, eikohan tama ollut taas tassa.