Lennän tänä iltana Suomeen. Lentoni lähtee miellyttävään aikaan 23.45, mistä on seurauksena se, että olen Helsigissä perillä vielä miellyttävämpään aikaan 04.30.

Tämä on sitten näillä näkymin viimeinen merkintäni tänä vuonna tai kolmeen viikkoon. Ellei sitten tapahdu jotain aivan mieletöntä tai muuten verratonta, josta on pakko kirjoittaa. Jos ei, palaan Barcelonaan tiistaina 9.1. Tällöin on myös tämän blogin määrä aktivoitua uudelleen.

Nyt täytyy lähteä miettimään, mitä tavaraa aion ottaa mukaan. Sen jälkeen pitää hieman siivoilla ja lähteä käymään kaupungilla suorittamassa hankintoja, mitä ne sitten ikinä ovatkaan.

Eli näin. Heissulivei ja Bon Nadal eli Feliz Navidad eli Oikein Hyvää Joulua kaikille jotka ovat lukeneet tai lukevat tätä, ja teidän kavereille ja perheille ja koirille ja kissoille (varauksella).

Aini, Suomessa saa ottaa yhteyttä puhelimella. Hukkasin sim-kortin, eli hukassa on nyt myös n. 180 numeroa. Numero yms on yhä sama, sain uuden kortin. Mutta en sitten välttämättä tunnista teitä kun soittelette minulle runsain mitoin, älkää ihmetelkö. Pian nähdään!