Kyllä jotenkin heti huomaa, että on vapaa-aika (vai bloggaankohan minä aina näin maanisen usein?). Huvittaa kirjoittaa tänne, vaikka en olekaan aikeissa sanoa juuri mitään. Ärsyttää semmonen että pitäis olla joku hyvä ja ajankohtainen aihe, josta sitten kirjottaisi jotain nokkelaa ja pseudofiksua.

Sen sijaan teen satunnaisen listan:
-Kuuntelen Björkiä. En ole oikein koskaan osannut päättää pidänkö Björkistä. Luultavasti pidän siitä eli hänestä eli oikeastaan hänen musiikistaan vähemmän kuin muut, jotka siitä pitävät. Mutta en minä toisaalta ymmärrä r.e.m:iäkään.
-Ostin puolikkaan vesimelonin. Menin ostamaan kahvia ja vettä, heräteostin myös vesimelonia, herkkusieniä, persikoita ja tomaattia. Vieläpä eri kaupasta.  En kestä, että Suomessa on niin kalliita vihanneksia. Joudun varmaan vararikkoon siellä vihannesheräteostoksinei. (no taidan joutua joka tapauksessa, kts. edellinen merkintä)
-Juon toista mukillista kahvia ja odotan että tuo nettilehti suostuisi toimimaan. Jos olisin tajunnut, olisin kauppamatkalla ostanut paperilehden, ne toimivat aina, paitsi jos on ulkona ja on kaatosade ja myrsky. Eivätkä kuulemma toimi saunassakaan, paitsi sytykkeenä.
-Syön tässä samalla myös kallista ns. kreikkalaista jogurttia. Ja voi ihmeiden ihme, kallis jogurtti on huomattavasti halpajogurttia parempaa. Tästä koitui nyt kenties uusi menoerä, sillä syön maustamatonta jogurttia jokseenkin päivittäin.
-Minulle selvisi tänään, että Suomessa tulee vuodenvaihteessa taas uusi alkoholilaki voimaan. Sen mukaan isommassa pakkauksessa oluen tulee olla samanhintaista kuin yksittäin. Ihan hyvä uudistus, joka voitaisiin minusta ulottaa kaikkiin muihinkin tuotteisiin. Miksi esimerkiksi maito on puolen litran tölkissä litrahinnaltaan paljon kalliimpaa kuin litran tölkissä? Entäs vessapaperi sitten, miksi 24 rullan jättipakkaus tulee halvemmaksi kuin kuuden rullan normipakkaus? Ei minulla ainakaan ole tilaa säilöä neliötolkulla vessapaperia kotiini.
-Ihan oikeasti minua kyllä hämmästyttää, miten siellä pohjolassa jaksetaan tuota viina-asiaa vatvoa vatvomistaan, keksiä uusia lakeja ja kumota vanhoja. Aika hupaisaa oikeastaan. Ei ihme, että kalja maistuu, eihän siellä edes puhuta mistään muusta. Lieneekö sitten niin, että pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa (jonka vakaa kannattaja siis olen) ja lunkia meininkia ei kerta kaikkiaan voi yhdistää? Lisää savolaisia päättäjiksi, sanon minä. Ja karjalaisia kanssa. Eihän tuollaista seipäänniellyttä nurmijärveläisyyttä kestä kukaan.
-kahvi loppui, aurinko paistaa, lähden ulos