Kyllä on sitten ihmeellinen paikka tämä internet. Tänään jaksoin ensi kerran vaivautua kuuntelemaan radio helsinkiä ernon välityksellä, josta tulikin hyvä mieli (täällä ulkomaassa ei ole liiemmälti kuultu hyvästä musiikista. Tai jos on niin siitä ei kerrota muille). Sen sijaan huono mieli tuli tänään taas tämän tietokonevanhuksen käsittämättömistä puuhista. Tämän päivän villitys on jonkunasteinen käämienpolttaminen siten, että painamalla o- tai u-näppäintä, vehje tuottaa näytölle yhdistelmän oi tai ui. Näppäimistö oli myös kivasti kokonaan toimimattomassa tilassa n. kaksi tuntia aiemmin päivällä. Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että ei-ihan-välittömässä-mutta-kuitenkin-lähitulevaisuudessa on allekirjoittaneen aika ottaa opintolainaa ja lähteä tietokonekaupoille.

En tänään mennyt minnekään, paitsi kauppaan ja vihanneskauppaan. Olen hengaillut sohvani turvakuopassa, yrittänyt lukea tenttiin, lukenut vanhaa sanomalehteä, juonut teetä, mesettänyt, tutkinut muiden blogeja ja pohtinut olenko nyt sairas vai terve. Tulin lopulta siihen tulokseen, että terve. Enkä kuitenkaan soittanut kellekään tai tehnyt muita suunnitelmia itseni viihdyttämiseksi. Huomenna on siten pakko tehdä jotain, koska muuten tulee järjenlähtö näitten seinäin tuijottelusta. (radiossa soi Anthrax, jei)

Iltapalaksi syön terveellistä: c-vitamiinia ja flavonoideja eli satsumia, punaviiniä ja pikitummaa suklaata. Jännää muuten, että vaikka nämä kaikki ovat hyviä yksinään niin eivät nämä kyllä keskenään sovi. Paskoja yhdistelmiä.

Ainiin, avaruusapinalle tiedoksi (mikäli satut lukemaan tätä): kirje tuli! Tai oli se saattanut tulla jo eilen, täällä kun posti jaetaan alakerran postilokeroihin, eikä niitä mitenkään henkilö voi muistaa käydä  tarkastamassa harva se päivä. Mutta nyt se on täällä, kiitos siitä. Kenties saan aikaan vastineen ennen kuin on aika matkustaa kotimaahan joulunviettoon. Saatan alkaa jo tänään jos uni ei ota tullakseen.

Näin viime yönä parasta unta pitkään aikaan. Koska tiedän, että toisten uniselostukset on yleensä tylsiä, jos ei ole kuulija freud tai muuten vinksahtanut, en nyt kerro enempää kuin että siinä oli Patti Smith. Patti Smith on ihan mahtava kyllä, ihanainen nainen. Tähän tulee nyt loppukaunisteeksi kuva siitä, ja minua ilahduttamaan.
263011.jpg