Minulla on ihmeellinen itsestäänkorjautuva blogi. Mahtavaa. Oikeastaan epäilen, että kyseessä saattoi olla ovela salajuoni, joka esti minua tuhlaamasta arvokasta opiskeluaikaa turhanpäiväisiin höpinöihin. Nyt on nimittäin vihoviimeinenkin tentti ohi. Jihuu. En ole vielä päättänyt pitäisikö tätä juhlia jotenkin, ehkä ei vielä tänään kun huomenna sit kuitenkin. Aion laittaa ruokaa, lukea kirjaa ainakin ja huomenna on lounastreffit puol kaks. Elämää, ei koulua. Ihkua.

Ensi viikolla saattaa olla jonnekin matkustaminen, kerta on vapaata ja kaikkee. Vähän mietittiin Valenciaa, mutta en nyt sitten tiedä. Tunteeko kukaan ketään Valenciasta, jonka luokse voisi mennä loisimaan? Ei nyt hostellissakaan mitään, mutta kun se maksaa. Ja siellä on turisteja. Mitä Valenciassa voi tehdä? Mitä missään voi tehdä helmikuussa?

Kysymyksii, kysymyksii. Olen iloinen, että blogi ehjääntyi enkä muutakaan vielä. En olisi jaksanutkaan suorittaa moisia toimia juuri nyt. Jos jaksaisin, opettelisin koodamaan (??) sen verran, että saisin hieman ulkoasua fiksattua. Ehkä saatankin. En ehkä tänään vielä.

Tässä nyt ei ole oikein tapahtunut mitään ihmeellistä. Lähinnä epäaktiivista tenttiinlukua. Koska kuvat on kivoja ja koska olen iloinen, laitan tähän kivan kuvan, että muutkin tulevat iloisiksi. Ja jos joku ei tule, niin se ei kyllä oo miun vika.
 
383705.jpg