Enpä ole ehkä aikoihin tai ehkä koskaan viettänyt kokonaista päivää sohvalla maaten, enemmän tai vähemmän tietokoneen ääressä. Ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan tämäkään päivä. Huomenna, jos niin suodaan, olen jo terveempi ja voin tehdä jotain muuta. Jee.

Eräällä kurssilla meille kaikille arvottiin oma Latinalaisen Amerikan tai Karibian maa (kolonialismileikki!), jota saamme sitten kurssin aikana tarkkailla. No, en ollut paikalla kyseisellä tunnilla, joten osakseni koitui sellainenkin mitä kiinnostavin jämäpala kuin Barbados. Jestas. No, valittelin sitten opettajallekin (parin viikon jälkeen), että Barbadoolla ei tapahdu mitään, koskaan, enkä ole koskaan nähnyt yhtään uutista Barbadoksesta missään (verrattuna toisten saamiin mielenkiintoisiin tapahtumapesäkkeisiin kuten Meksikoon tai Nicaraguaan). No, opettajamme, mukava venezuelalainen heppu, haastoi minut sitten seuraamaan Barbadoksen omaa lehdistöä netitse, "kyllä siellä tapahtuu". Tätä olenkin puuhannut tässä nyt pari tuntia, ja voinkin nyt vahingoniloisella tyytyväisyydellä sanoa, "eikä tapahdu". Maan, netin mukaan suurimman lehden pääuutiset olivat: 'Sewage Disposal, a regional problem', 'Convicted murdeders' sentences commuted' ja 'West Indies Bowlers struggle in warm-up match'. Että tällasta meillä.
.
Kyseisessä lehdessä olivat myös huonoimmat kolumnit, mitä olen koskaan lukenut. Kielellisen sujuvuuden ja sisällön puolesta olisin voinut luulla niitä esim.Pihtiputaan lukion yo-kirjoitusten englanninkokeen sadoksi. Tähän malliin siellä pannaan:
"However, I have seen people increasingly wearing T-shirts and the like with Barbados' national colours on a regular basis. I think that is good but obviously it should be done with pride and not be a case of wrongfully wearing the flag as a skirt or shirt or anything like that."
"So Barbados, continue to be proud of this country's Independence and all that we have been able to achieve and what great achievements we will have in our future." Hehee.

No, jaksoin lukea vain kaksi kolumnia, joiten en sitten tiedä, mitä muuta olisi ollut tarjolla. Nämä lainaukset oivat peräisin Barbadoon 40-vuotiasta itsenäisyyttä käsittelevästä kolumnista.

Menen nyt nuikkumaan, näyttö käy silmään ja alkaa ärsyttää ihan vietävästi, että tämä epäsikiö, jota on joskus muinaisella 1990-luvulla voitu tietokoneeksikin kutsua, ei taaskaan ole kykeneväinen sellaiseenkaan monimutkaiseen suoritteeseen, että voisin yhtäaikaa kuunnella musiikkia ja lisätä merkintää. Sanonko minne vois tämänkin survoa.