Ensitöikseni pahoittelen syvästi, mikäli merkinnän tarkoin valittu otsikko aiheuttaa jollekulle lukijalle päässäsointia ja/tai pahoinvointia. Tahallanihan minä.

Tämän harkitun julmuuden takana piilee semmoinenkin asia, että tänne katalaanimaahan ei sitten millään tahdo tulla syys. Eikä siinä mitään, ihan iloinen olen, varsinkin kun epäilen että talojen lämmitys täällä ei aivan vastaa suomalaista. Mutta on se nyt saatana silti kummallista olla rannalla lokakuun lopussa, bikinissä ja vieläpä meressä, että polskis. Ja ei tässä vielä, mutta La Vanguardia -lehti lupailee marraskuun ensimmäiseksi päiväksi  +31 astetta (!) (tänään oli siis n. 25). Terve.

Tällainen tilanneraportti tällä kertaa. Valokuvatilanne on kohentunut radikaalisti, nyt niitä on jo ainakin kymmenen. Katotaan ny jos niitä sitten sais laitettua jonkun. En kyllä tiedä jaksaako tuota.

Ja ihan oikeesti minun mielestä terovaara ja  muut vastv. olisi  parasta kuljetuttaa esim. Siperiaan ikiroutaa kuokkimaan. Paranis tää maailmakin vähän. Joo.