Tänään on kyllä todellinen uutispäivä. Aamun verkkohesarin uutisten lukeminen on aiheuttanut monenlaisia tunteita. "Korkea koulutus ei läheskään aina kannata" (mitä te sen nyt vasta kerrotte!), "Aamulehti: Suomen  naiset palvovat omaan miestään ja Matti Vanhasta" (öö, aha) ja aamun suosikkini "Ravintolahäiriköllä dynamiittia taskussa Iittalassa" (hihii, mitä helvettiä? miks?)

Ulkomaantoimitukselle voisin kyllä antaa vähän palautetta, kun ovat käyttäneet vanhoja uutisia. Hei, nää tiedetään jo: "Olmert varoitti USA:ta 'ennenaikaisestä vetääntymisestä' Irakista",  "
Jälleen verinen itsemurhaisku Bagdadissa", "Yhdysvallat esti Israelin iskun tuomitsemisen YK:ssa", "Rice: Syyria on vaarallinen valtio", "Yhdysvallat suomii kovin sanoin Irania", "Somalia ajautumassa kohti sotaa". Kansa vaatii uusia uutisia!

Loppukevennys: näin taas julkkisunta, tällä kertaa nykyiseen kotikaupunkiin sopivasti itse Ronaldinhosta. Se oli hauskaa. Siinä ei kyllä ollut paljoakaan järkeä, mutta harvoinhan unissa on. Tässä nimenomaisessa mm. lainasin Ronaldinholle sukkia ja myöhemmin saimme samanaikaisen naurukohtauksen ja kierimme nauraen kylpyhuoneen lattialla (??!? apua, setä Freud, mitä tämä tarkoittaa?).
263014.jpg
Ja loppuun kuva.
258271.jpg