Ja äkkiä tajusin, että jos huominen menee suunnitelmien (kolme luentoa, keikka) mukaan, en ehkä ehdikään koneelle. Nyt kuitenkin olen tässä sen sijaan että nukkuisin, esim. Vaikka pitäisi kun lupasin itselleni mennä oppimaan syntaksia, kerta en viime viikolla jaksanut mennä, ja sitä pitää oppia aamulla kymmeneltä.

Ristiriidoittunut olo. Toisaalta ärsyttää ja toisaalta olen aika monesta asiasta iloinen. Ärsyttää se, ettei erno toimi, että lempihousut hajoaa ja ettei ole koulumotivaatiota päässä jäljellä tälle vuodelle. Jännää on se, että saan uudet kämppikset. Ja myös vähän pelottavaa. Koska nais-kämppis on oikeasti asunnonomistajan tytär. Minä jään siis ihan hyyryläiseksi tänne. Mies-kämppis on sen nais-kämppiksen intialainen mies, jos nyt oikein muistan. En nyt pane niitten nimiä tähän jostain ihmeellisestä yksityisyyssyystä. En tiedä, koska ne muuttavat. Nais-kämppis kävi tänään tuomassa jotain laatikoita. Mies-kämppis on käymässä siellä missä kuukin on kuumempi. Luultavasti ja toivottavasti ne muuttavat ennen kuin lähden lomille (19.12.).

Kivaa on, että on taas vähän lomaa, on vieläkin aika lämmin (tänään oli yhdeksäntoista astetta), on viltti ja ostin uuden kirjan, jonka nimi on La sombra del viento. Toivottavasti se on hyvä. Sekin on kivaa, että tilasin itselleni hieman opintolainaa. Suomessa menen vähän tietokoneostoksille.

Nii, ja se viides luukku. Mitäs sitä tähän sitten keksis. Taidan jatkaa edellistä teemaa, palabrotas. Aika monet oppivat jossain vaiheessa sellaisen kirosanan kuin mierda (suom. 'paska'). Tämä sana ei mielestäni ole mitenkään ihan älyttömän taajaan käytössä. Espanjaksi 'painu helvettiin' kuuluu kuitenkin jokseenkin 'vete a la mierda'. Että sellasta.