Piti kirjoittaa ruotsalaisuuden päivästä, mutta sehän menikin jo. Täälläkin ohi 20 minuutin päästä. Ei se nyt kovin mielenkiintoista olisi ollutkaan, että hyvä vaan etten ryhtynyt.

Omituinen olo sai ajattelemaan ruokailuasioita. Sekä se, että tuo (tämä?) internetti on täynnä ruokaan hysteerisesti suhtautuvien hlö:jen blogeja (tässä lauseessa on aika vähän järkeä. voivoi). Minäkin tahdon jakaa elintarvike-elämääni ja ruoansulatustani maailmalle! Täällä tulee syötyä kyllä kummallisia juttuja. Tämän päivän ateria koostui itu-juusto-tomaattileivistä (aamulla ja illalla), pahasta kasvis-italiansalaatista ja pahasta appelsiinimehusta. Lisäksi söin lounaaksi puoli pussia nuudelia ja paprikaa, sitten tuli ällö ja kiire. Täällä syödään muutenkin ällöjä juttuja kivojen ohella. Protestanttinen mieleni ei hyväksy vieläkään suklaacroissantia, eikä sitä, että lähinnä tunnettu peruna on ranskanperuna.
Yhyy.(kivoja on: halpa satsuma, kahvi, tofu italiana, maustamaton jogurtti) Ruokaa tietysti laittelisi mielelläänkin välillä, täällä on niin eri hyvät vihannesmeiningit, mutta kun pitää kaiketpäivät olla yliopistolla ja kotona taas asuu maailman epäjärjestyksellisin saksalainen, joka sotkee aina keittiön niin ettei siellä huvita olla. Pöh.

Torstaina on Festa de la UAB, yliopiston juhlat. En ole oikein keksi nyt mitä siellä juhlitaan, mutta luentoja ei kuitenkaan ilmeisesti ole koko päivänä. Kuulin myös, että aiemmin juhlat tapasivat olla perjantaina illalla, mutta liiallisten kuokkijoiden johdosta ne on siirretty torstai-päivään. Joku puhui lisäksi resaca de la UAB:sta. Pitääkö siellä siis juoda kaljaa (tms.) keskellä päivää? Vai onko kyseessä vain julkea pila?