Kyllä se vaan kannattaa tämä öinen nettinavigointi. Estrella Damm Primavera Soundissa (Parc del Forum 31.5-2.6) soittaa tänä vuonna Patti Smith! Ihana jumalainen Patti Smith!! Ja Buzzcocks (hmm, on kyllä vähän tervettä epäluuloa päässä vanhoja punkkisetiä kohtaan kun se Oi Polloikin oli niin tylsä silloin Ilosaaressa joitain vuosia sitten). Ja Fennesz & Mike Patton! Ja Kid Koala! Ja koko joukko muita mielenkiintoisia yhtyeitä. Vaan onko muka Smashing Pumpkins yhä tai taas toiminnassa? Jotenkin päässä on sellainen mielikuva, että kyseinen yhtye jotenkin lakkasi. Tai ehkä se vaan meni niin huonoksi ja Billy Corgankin vanheni, että olen itse kehittänyt tällaisen luulon päähäni. Onko jollain tietoa? Voiko ne oikeasti soittaa tuolla? Is it just my imagination? Onko joku muuten kuullut Architecture In Helsinkiä koskaan? Onko hyvä? Ja eikös Múm ole joku sellanen islantilainen taidekouluprogehäpähääjengi, vähän niinku Sigur Rós?

Jutun juoni tässä nyt oli se, että pakkohan se on ilmeisesti lähteä vähän festaamaan kerta on lupaavaa settiä tarjolla. Sitä paitsi Parc del Forum on aika lähellä tulevaa kotiani. Liput nyt maksaa nähtävästi 85e, mutta kerranhan se vaan kirpasee. Haluaako joku tulla Barcelonaan festareille? Sitäpaitsi Estrella Dammkin on ihan kelpo kaljamerkki, kyllä kelpaa siis.

Aini, ja tuleva osoitteeni on Plaça de Tirant lo blanc 7 1º 2ª 08005 Barcelona España, ihan vaan jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. Ja nyt loppuu tää blogaaminen tältä yöltä, hiisi vieköön.

[edit 1: kolmen päivän lippu kustantaakin 105e, auts]
[edit 2: näyttäähän tuo Smithin Patti soittavan provinssissakin, vaan enpä liene Suomessa vielä tuolloin]