Ei se ollutkaan niin vaikeaa. Olen niin ylpeä tästä tietoteknisestä saavutuksestani (ja kuvakin on itseottama, ou jeah), että kohta poksahdan atomeiksi tai haen opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä (tjsp). Jihuu! Minusta kasvaa salaa übernörteistä übernörtein. Enää pitäisi keksiä, miten a) saan pienennettyä kuvan (pikseli)kokoa, että saan laitettua uuden käyttäjäkuvan (voiko sen tehdä picasalla? picasa on arvoituksellinen, en osaa sitä oikein. kun ei oo liikaa harjotusmateriaalia.) enkä b) miten tuonne sivupalkkiin (ooh, termit hallussa. kai??) saa laitettua asioita kuten vaikka linkkejä, jos tahtoo esim. linkata jonkun tai jotain.

Vähän kerrassaan. Ei pidä kiirehtiä. Pääparka on muutenkin ylitsevuotavan täynnä informaatiota islamilaisen ajattelun evoluutiosta, Persianlahden sodista ja Yhdysvaltain ulkopolitiikan kommervenkeistä lähi-idässä. Luin jopa tässä yhtenä iltana sellaista bestselleriä kuin The National Security Strategy of the United States of America - September 2002. Suosittelen! Ihan hitti!

Seuraavaksi aion keksiä ruoan, jonka kanssa voi juoda punaviiniä ennen kuin se menee pahaksi. Tai kyllähän sitä voi juoda ihan minkä kanssa vaan, mutta esim jalopenot ja punaviini on kieltämättä vähän outo yhdistelmä. Hmm. Tämä siksi, että jääkaapissa on jalopenoja, ja söisin niitä mielelläni. Niiden kanssa sopisi olut, mutta sitä taas ei ole kaapissa (kerta joku on juonut pois sen minun sinne viikko sitten ostamani kaljakuusikon). Elämä on hankalaa, jos sen oikein oivaltaa. Ja kohta lähtee taju päästä, jos en syö jotain.