Vaivauduin vihdoin myös ottamaan selvää, miten noita linkkejä askarrellaan tuonne sivupalkkiin. Linkitin nyt sinne eräitä tovereja paljon lupaa kysymättä. Että jos jollakulla on jotain tätä odottamatonta julkisuutta vastaan, tai jos joku kokee vielä puuttuvansa, niin ihmeessä kertokaa.

Kaiken muun tässä olen jo saanut selville, mutta anelen taas apua, hähää. Jos tätä lukee joku, joka vähän enemmän tajuaa tuon koodisäätämisen päälle ja/tai on käyttänyt enemmän tätä palvelua niin: miten ihmeessä tuo taustavärit saa muutettua (lähinnä tuon sivupalkin värin ja sit tuon valkosen taka-alan)? Käsittääkseni ne ei ole siinä koodissa värikoodeina, vaan 'kuvana', eli toisinsanoen url(??)n jälkeen pitää laittaa osoite kuten tuolle yläbörsän kuvallekin, ja sitä väriä voi sitten muutella kuvankäsittelyssä. No, löysin tuon sivupalkin rivin koodista ja sain väriä säädettyä, muttamutta, kun iskin sen takas sinne koodiin, se ei mennyt sivulla ns. paikalleen vaan aiottu väri lävähti leveäksi raidaksi tuohon tekstin päälle. Siis mitä helvettiä? Pitääkö sitä sijaintia muka säätää jostain? Toisekseen en löytänyt tuolle takimmaiselle taustalle koodista mitään sijaintia, sen pitäisi olla kohdassa body>color..tms, mutta eipä siellä ole)

Voi olla, että saan tämän itsekin säädettyä, mutta jos jollain nyt sattuu olemaan salattua kolmannen asteen tietoa, niin ois kiva jos sitä jakais minullekin vähän.

Puoli kahden sushilounas siirtyikin kahdeksi. Lisäksi lounastreffini äiti on ilmeisesti lähettänyt sille Suomesta runebergintorttuja (älkää ees kysykö!), joten pääsen ilmeisesti maistamaan runebergintortun makuista murua, jos Espanjan ah-niin-luotettava posti ei ole syönyt niitä. Jännittävää.

Meillä on koira. Kämppiksen sisko ja sen kaheli koira Charlie Chaplin asuu meillä viikon verran, kun niitten asunnossa on joku remontti. Koska tämä on Espanja (on, vaikka monet paikalliset ei sitä myönnäkään), on tietysti mahdollista, että ne asuu meillä vielä kuukauden päästäkin. Vaan eipä tuo minua häiritse.