Täällä sitä taas ollaan. Loman aikana kotoa oli vihdoin hävinnyt nettiyhteys: kämppikset halusivat jonkun toisen firman netin (kun siihen saa jonkun kanavapaketin, no jipii) ja se on nyt ilmeisesti vielä työn alla. Vaikea sanoa, kun en ole ehtinyt nähdä heitä.

Hätä ei ole tämän näköinen, ryöstän jonkun naapurin suojaamatonta verkkoa. Sen signaali ei tosin ole kummoinen (vaihtelee 'ei signaalia', 'erittäin heikon' ja'heikon' välillä), joten toivoisin netin saapuvan taas taloon. Muutenkin tekisi mieli muuttaa. Kämppikset on kyllä ihan kivoja, mitä niitä nyt harvoin näkee, ja asuntokin on ihan ok. Kaipaan kuitenkin vaihtelua, minkä lisäksi asunto saisi olla halvempi (en tiedä onko mahdollista löytää kovin paljoa tätä halvempaa, vaikkei tämä halpa olekaan) ja lähempänä esim. keskustaa. Kämppiksetkin voisivat olla seurallisempia, ehkä. Asunnon etsiminen ja muuttaminen on kuitenkin niin inhaa puuhaa, etten ole jaksanut tehdä asialle mitään.

Pitää taas sopeutua olemaan täällä. Tavallaan tuntuu, etten olisi missään ollutkaan. Lomaa jään kaipaamaan. Nyt pitäisi aloittaa taas kouluhommat: tehdä esitelmä, yksi practica (aiheena Libanon!) ja lukea neljään tenttiin. Vaikka ei huvitakaan. Nyt menen kuitenkin kauppaan, täällä ei ole ruokaa eikä juomaa.