Palasin sitten Suomeen. Luulen, että olen jo melko sopeutunut. Ongelmia aiheuttavat edelleen ovien aukeamissuunnat (vedän kun pitäisi työntää jne), suomalaiset ruoka-ajat (mitenniin ei saa lounasta klo 16??) ja ruuan hinta (munakoiso 4,90/kg!! ryöstöä!!). Ajattelin tehdä sellaisen listan, niinku jostain. On ollut vähän kiireistä. En tee sitä tänäänkään.

Eilen ja tänään olen muuttanut hiki hatussa. Nyt on uusi koti, kolmannella linjalla. Jee. Saatiin jo nettikin, tosin ehdin jo päivällä lainata jonkun naapurin suojaamatonta langatonta verkkoa. Mutta nyt on oma. Sisustus ja asuminen on toistaiseksi aika in progress. Tänne saa tulla käymään, kyllä. Ihan vielä ei mahdu, mutta kenties jo pian.

En ole vielä ehtinyt päättää mitä tälle blogille tapahtuu. Olin yli viikon lomalla netistä ja Helsingistä ja muusta tuolla idässä. Jos päätän siirtyä toisaalle tai lopettaa kokonaan, luultavasti kerron siitä tällä paikalla. En minä nyt tiedä. Liikaa asioita, joita täytyy ajatella. Kaikenlaisia muuttoilmoituksia ja muita. Palaan myöhemmin.

Miksi täällä on muuten ihan syyssää?