Ensimmäiseksi haluaisin kiittää Tuomasta, siis: kiitos Tuomas. Hänen ansiostaan löysin ääkköset. Oikeastaan ensin löysin nettikahvilan, jonka kielivalikoimasta löytyi saksalainen aakkosto, ja sen myötä ä- ja ö-kirjaimet. Ainoa ongelma on enää se, että tässä jostain mystisestä syystä ovat z- ja y-näppäin keskenään eri paikoilla eli päinvastoin kuin esim. Suomessa eivät. Pitää siis kirjoittaa varoen, muuten syntyy (szntzz) hassuja ilmauksia.

Muuten ei kuulu oikein mitään. Tein yhille hipeille oharit kun piti mennä katsomaan asuntoa (sovin sen ennen kuin sain sen minkä sain), enkä enää löytänyt hipin numeroa, että olisin voinut perua koko homman. Lisäksi aion tänään laittaa ruokaa, ihan oikeaa lämmintäruokaa, ja maata uudessa kodissani, ehkä. Ja ehkä juoda kaljaa, ehkä en. (Tässä suorastaan pitkästyttää itseään.)

Ainiin, yksi pyyntö: tahot, jotka tätä luette, ilmiantakaa itsenne (useimmat ovatkin jo vapaaehtoisesti sen tehneet, elleivät jopa kaikki). Ihan vaan minun itsekästä uteliaisuuttani tyydyttääksenne, tietysti.