Aloitan huutamalla. Jehei. Tulee lyhyt merkinta. Sain asunnon, tai siis huoneen joka onkin kaksi huonetta. On makuu- ja olo-. Ja se hassu pyykinkuivatusalusvaatteenhavitys-sisapiha, johon vain minulla on paasy, ja toistaiseksi rikkinainen pesukone ja pysyvasti rikkinainen astianpesukone. Ja se Camp Nou siina vieressa. On myos kalliimpi kuin tahtoisin, mutta niinhan asunnot aina on. Asuntojen vuokrat ovat taalla kuulemma nousseet parissa vuodessa yli sata prosenttia, mikali se jollekulle jotain kertoo.

Huomisiltana muutan. Joudun samalla eroon tietokoneesta, ennen kuin loydan jostain lahelta nettikahvilantapaisen. Asunnossa on kylla WiFi, mutta paljonpa se auttaa jos ei ole tietokonetta (ernoa eo lasketa: en tieda kumpaa siina on vahemman, tietoa vai konetta). Ellei jommallakummalla tulevalla kamppiksella (ehka italialainen ja saksalainen. olisin mieluusti ottanut paikallisia, mutta eipa tassa ole ollut aikaa olla ronkeli) ole, niin sittenpa olen ilman. Tosin sielta yliopistolta varmaan loytyy jotain ordenadooreja, olettaisin. (oikeasti on ihan tietoa asiasta, kavin siella reilu vuosi sitten lukemassa sahkopostit).

Ei tullutkaan lyhyt merkinta. Pitaa ehka etsia kavereita joille voi jaaritella. Uusia sellaisia (sori vaan, vanhat). Tanaan puhuin espanjaa vahemman kuin eilen. Kehityksen suunta on huolestuttava.

Noniin, perkele.