Häntä hellikäämme, sanoisin. Kirjoitin viime yönä oikein hienon puolikuumehoure-merkinnän. Sitten lakkasi netti toimimasta ja koko hoito haihtui bittiavaruuteen. No, tässä tullaan taas. Olen tosiaan jostain saanut nuhakuumeen, jota pieninä koululaisina räkätaudiksikin tapasimme kutsua, ja siitä johtuen sairastan kotona, enkä ollenkaan ole 50 000 muun tahon kanssa yliopistomme kekkereissä. Ottaa päähän, vaikka en tiedäkään ovatko ko. juhlat kovin erikoiset. Olisi silti ollut hauska nähdä mitä siellä hulistaan. Ja mikä siinä muutenkin on, että pitää väkisin heittäytyä sairaaksi kun edessä olisi neljä vapaapäivää ja kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista puuhaa.

Makaan sohvalla, juon Suomesta puolivahingossa tuomiani finreksiinejä ja niistän, meneehän tämä päivä näinkin. Kirjoja tai telkkaria tai elokuvia kaipaisin kyllä nyt lohdukkeeksi, jotain viihdykettä. Mutta paikallinen tv ei ole kyllä mistään kotoisin, ja kirjastoon en jaksaisi hortoilla. Tenttiin lukeminen taas ei oikein ole sairastamispuuhaa, vaikka sitä pitäisikin nyt tehdä.

Kerron lisää jos tapahtuu jotain tai tulee jotain mieleen, nyt luen vanhoja viivejä ja wagnereita, kelpaavat viihdykkeeksi tilapäisesti ainakin.