Tyylikkäästi perun nyt omat puheeni, ja juhlistankin sadatta merkintää juomalla cavan sijaan mustikkakeittoa (!!). Herkullista, kylmää mustikkakeittoa suoraan tölkistä. Kylläpä osaakin olla hyvä. (Kun palailen taas kotimaisemiin, niin saatan elää noin viikon mustikkakeitolla, raejuustolla ja riisipiirakoilla.) On kuitenkin huomatettava, että join eilen cavaa, jota kämppis anteliaasti tarjosi. Silloin en kuitenkaan blogannut, vaikka jälkikäteen ajatellen olisi ehkä pitänyt. Olisi tullut uho kuitattua kunniallisesti. Kuviakin piti ottaa, mutta kamerasta on toinen paristo mennyt liian hyvää talteen.

Cavan lisäksi join eilen kaljaa ja halpaa punaviiniä. Olin juhlissa Ravalissa aika pienessä asunnossa johon oli ahtautunut aika monta ihmistä. Yllättävän suurta osaa en tuntenut. Aika monia kuitenkin, ainakin jollakin tasolla. Asunnon isännät, yllätysnaapurini Tomin, juhlien suunnilleen ainoat paikalliset, yhden unkarilaistytön, kaksi vähän pelottavaa ruotsalaista kaunotarta, yhden norjalaisen ja joitain muitakin. Paikalla oli myös yllätyssuomalainen minun ja L:n lisäksi. En muista sen nimeä nyt tähän hätään, tai ehkä muutenkaan. Siellä se oli. Juttelin ihan liian kauan omituisen ranskiksen kanssa, joka puhui hyvin -hmm- ranskalaisesti englantia ja halusi tietää mitä muut ajattelevat ranskalaisista, muunmuassa. Siitä tuli vähän aivorasitus päähän. Muuten oli ihan kivaa. En oikein jaksanut tutustua uusiin ihmisiin, vaikka vähän vahingossa tutustuinkin. Lopuksi ajelin yöbussilla kodin lähettyville, naapuri oli mukana ja muita henkilöjä myös.

Olen tallentanut puhelimeeni jonkun sähköpostiosoitteen. Minulla ei ole hajuakaan koska tämä on tapahtunut.`Ei kuitenkaan eilen. Eilen tallensin sinne kyllä yhden, mutta kun äsken katsoin sitä kyseistä, sen alapuolella piili jonkun henkilön osoite. Olenkohan luvannut lisätä tämän esim. meseen? Milloinhan tämä on mahtanut tapahtua? Voiko se olla kuitenkin joku asuntoasiaan liittyvä? (en usko) Mistä näitä muistikatkoksia oikein tulee? Olenko ollut humalassa? (todennäköisesti) Onko tämä henkilö kiva? Haluanko, että se piilee mesessäni? Miksi ihmisillä on kryptisiä sähköpostiosoitteita, joista ei voi päätellä tahon nimeä, ikää, sukupuolta, siviilisäätyä ja tilinumeroa?

Ja miksi last.fm:n bossanovaradio tökkii? Haluan kuunnella bossa novaa, hiisi vieköön! ¿Qué más? Kai tää oli sit niinku tässä. Että jatkan taas kun on jotain asiaa. Tai olisi nytkin asioita, mutta kun en jaksa kirjoittaa enempää.