Koska olen aiemmin mm. ruokablogannut, ajattelin tänään laajentaa taas skaalaa ja muotiblogata, koska se on nyt kuulemma kuumaa ja hottista. (oon niin siis pinnalla). Voisin aloittaa vaikkapa luettelemalla viime aikojen hankintoja, koska jokainen itseään kunnioittava muotibloggaaja tutkimusteni perusteella kokee maanista tarvetta luetella ostoksiaan. En laita kuvia vaikka se kuuluukiin oleellisena osana juttuun, sillä en tiedä missä kamera on enkä muutenkaan jaksa pusata. Olen viime aikoina ostanut:
-vaaleanpunaisen laukun, sillä ehdottomasti tarvitsin kolmannen vaaleanpunaisen laukun! Se on jostain Riera Baixan segunda mano -kaupasta ja maksoi viisi euroa
-kaksi ehdottoman räikeää ja ällistyttävän huonolaatuista toppia Bershkasta
-turkoosia kynsilakkaa sillä se on vaan niin törkeen makeen cool!

Äh en tiiäkään onks tää kivaa.

En tiedä pidänkö tuosta legginsit, ballerinat ja jätti -t-paita -nuorisolaismuodista. Muistan vielä liian elävästi 90-luvun alkupuolen. Tulee kammottavia muistikuvia pikkurepuista. Sen sijaan jostain mystisestä syystä haalarimalliset farkkushortsit ovat aika herkkikset. Kävin pari viikkoa sitten ensi kertaan elämässäni Topshopissa. Joka toinen muotibloggaaja hehkuttaa sitä, joten ajattelin laajentaa yleissivistystäni sinnekin suuntaan. Eipä ollut järin ihmeellinen. Ostin hienot alushousut sieltä kyllä.

Ottaa päähän, en eilen ehtinyt kauppaan (koska piti mm. istua puistossa) ja nyt ei ole vettä. Vähänkö maistuu kuolemalle edelleen tämä paikallinen hanavesi. Yök. Pitäisköhän katsoa tv:tä vai mennä nukkumaan. Meni jotenkin ihan vips vaan tääkin päivä.