Uuvuttavan päivän jälkeen kiirehdin oitis merkinnän lisyyseen. Tietokone on taas toiminut niinkin hyvin, että sitä vois vaikka silittää, esim. vasaralla. Näppäimistö tekee ei-niin-hidasta kuolemaa, ja lakkaa toimimasta viimeistään kun kone on ollut päällä n. puoli tuntia. Joskus se ei alakaan toimia. No, mitäs pienistä. Siksi on kuitenkin nyt oitis naputeltava jotain asiantynkää tännekin.

Aamun online-hesarissa oli taas jännittävä uutinen: Poliisin tekemän tutkimuksen mukaan ihmiset kokevat nykyisin vähemmän väkivaltaa kuin ennen. Poliisin mukaan tämä voi johtua poliisin lisääntyneestä läsnäolosta ja valvonnasta. Hyvin tehty, pojat!

Kävin tänään vähän ostoksilla. Halusin pyjaman ja kaulahuivin. Pyjamaa ilman olen yhä, osittain, koska minusta 29,90 on aika paljon vaatteesta, jota kukaan ei edes näe, jos ei itseä laske mukaan. Osittain, koska en osannut päättää millaisen haluan. Kukallisen? Raidallisen? Pääkallokuvioisen? Sen sijaan ostin valkoisen paidan, joita minulla ei olekaan ennestään kuin...muutamia. Huivi osoittautui myös haastavaksi hankinnaksi. Tarvitsin puuvillaisen huivin, koska villahuivi minulla jo on. Ei sitten millään ottanut löytyäkseen, löytyi villaisia (no, akryylisiä. Qué sorpresa..) ja sitten sellaisia onnettomia pikkuruisia rättejä. Lopulta päädyin jälleen kerran palestiinahuivin omistajaksi, vaikka se onkin ällöteinitrendi nykyään. Ostin sen kuitenkin autenttisesta roinamyymälästä, enkä mistään h&m:ltä. Se on vaaleanpuna-valkoinen, kuin hellyyttävää. Vapise imperialisti! Globaali intifada!

Ruokaostoksilla Carrefour-expresissä (carrefour, tuo Ranskan Tesco) ratkesi yllättäen eräs joululahjaongelma osittain. Enpä kerro, että mikä. Sen sijaan menen lämmittämään eilistä sapuskaa ja pohtimaan, mitä sitä taas tänään tekisi. Ehkä baariin. Tai sit baariin.

ui