Tuli mieleen taas laittaa tänne jotain ihan merkintääkin, eikä ainoastaan vaikuttaa tuolla kommentaariosiossa. En nyt sitten tiedä mitä tästä tulee, päässä ei varsinaisesti ole useaa ajatusta. Käypi henkiskapasiteetille tällaiset jatkuvat puentet, tuntuu jo kolmatta päivää sunnuntailta (luulen, että on lauantai). Paitsi iltaisin on aina perjantai. Olen juonut viimeisen kahden päivän aikana enemmän mojitoja kuin edeltävän elämäni aikana yhteensä. Voitte lohduttautua (ja minäkin voin) sillä, että aiemmin olin vain kerran nauttinut tuollaisen mainion juoman. Nyt olen nauttinut niitä yhteensä neljä. Löytyi baari, jossa moinen ilo maksaa 3,50. Se on aika vähän.

Monille olenkin jo mainostanut, että täällä ollaan vähän hövelimpiä tuon alkoholin annostelun kanssa kuin esim. muuten ihan kelvollisessa kotimaassamme (törkeästi oletan lukijani suomalaisiksi). Siellähän yleensä ihan mitalla pannaan mitä alkoholia nyt pannaankaan, neljä senttiä ja siihen tyytyminen. Vaan täällä e-hei. Baarihlökunta ottaa lasin ja pullon ja huljauttaa siinä silmämääräisesti noin lasin puolilleen viinasta ja päälle sitten sen verran lantrinkia mitä lasi enää vetää. Tai sitten, monissa paikoin, saa asiakas itselleen lasin puolillaan vodkaa tai rommia tai mitä onkaan halunnut, ja pullollisen limua tai tonicia tms. Että lantraa itte juomas. A mí me gusta.

Kirjoitan ehkä aika paljon juhlimisesta. Se tietysti johtuu siitä, että juhlin aika paljon. Eikä huvita kirjoittaa tylsistä kouluasioista, vaikka nyt vähän mainostankin, että minulla on aika kivoja kursseja. Ja ennakkopelottelusta poiketen ne ovat espanjaksi. Melkein petyin, olin jo jännittänyt miten pihalla olisin katalaaninkielisellä luennolla. Vaikka ei tässä tosiaan ole vielä paljon opiskeltu, vapaata ja juhlia on paljon runsaammin. En sitten tiedä jaksanko tänäänkin juhlia. Katellaan.