Kaikki varmaan muistavat Histamiinin, sen ihan älyttömän hyvän marionettihevosen joka on kirjoista ja tv:stä ja Matti Raninista tuttu.

No, vähänkö olen esim. minä miettinyt, että miten se menee se histamiini-biisi, se missä on, että klip klop klip klop hevonen on pop, klip klop klip klop tässä kohdin stop. Kukaan ei ikinä muista miten se jatkuu tuosta. En minäkään, mutta nyt sain ehkä asian selville! Tutkimustyö, jota suoritin sen sijaan, että olisin lukenut tenttiin niinkuin piti, tuotti tulosta erään vaippamerkin keskustelupalstalla. Anne75 (kiitos vaan!) oli ne sinne ilokseni laittanut. Se, anne75 mukaan, menee näin:

Klip klop, klip, klop, hevonen on pop. Klip, klop, klip, klop ja tässä kohdin stop. Voi takajalkaa heittää ja murheet näin peittää!

Tämä histamiinihomma liittyy oikeastaan tuohon tulevaan jouluun (kirjoitan joulusta niinkuin siitä jotenkin pitäisin. No, yleensä en pidä, tai en ole ehkä viiteentoista vuoteen juuri pitänyt. Tänä vuonna pidän varmaan tavallista enemmän kun näen aika pitkästä aikaa kaikkia kivoja henkilöjä ja kotimaata.). Vähän oli nimittäin Histamiinin joulukalenteri hyvä. Ei kyllä ollenkaan tehdä niin hyviä tv-joulukalentereja nykyisin. Se oli kanssa nuorempana silloin hyvä, missä oli Ritva Valkama, vaikken muistakaan, että mikä siinä oli jutun juoni. Että voisiko saada taas hyviä  tv-joulukalentereita. Vaikka sitten pistäkää dvd:lle. Ja samalla voisitte laittaa Käytöskukka-animaatiot ja Nikke Knattertoneja kanssa. Kiitos